Змінюйте застарілі звички на Westelecom Інтернет нового рівня

04-img-westelecom-xg-pon-internet-Cropped.jpg

Зробили повне перезавантаження про уявлення звичних Клієнтських Терміналів ONU.

Роутер вже не потрібен і не потрібно підживлювати декілька пристроїв. Універсальне рішення в одному пристрої з високою пропускною спроможністю, підтримкою Wi-Fi 6, та безліччю інших функцій.

Щоб зберегти Інтернет під час вимкнення світла, достатньо підживити повербанком лише один пристрій — Оптичний Термінал та забезпечити надійний вай фай від 8 годин. Тривалість роботи Wi-Fi Термінала без світла залежить від потужності вашого джерела безперебійного живлення.

Оптичні Термінали ONU з Wi-Fi для звичайних або складних завдань вже доступні клієнтам Westelecom.

У разі чергових блекаутів, спричинених можливими атаками російським агресором об’єктів енергетичної інфраструктури, клієнти Вестелеком і надалі залишаться із постійним доступом до мережі Оптоволоконного Інтернету. Оскільки Westelecom вже не перший рік розвиває напрямок Оптичного Інтернету, тому доступ до мережі без світла, стабільність сигналу, підвищена швидкість та відмовостійкість мережі завжди є для нас вагомими перевагами.

Отже, ми витримали й впоралися минулої зими, впровадили технологічні рішення для забезпечення доступу до мережі новим та чинним клієнтам, модернізували системи живлення важливих вузлів, допомогли підключити «Пункти Незламності» на волонтерських умовах, пропрацювали помилки й зараз готові до нових викликів сьогодення.

Вже зараз модернізуємо обладнання для переходу на Оптоволоконний Інтернет нового покоління за технологією XG PON (10G PON). Технологія XG PON дає змогу обмінюватися великим масивом даних та забезпечити безліч периферійних пристроїв продуктивною та потужною мережею, де важлива відмовостійкість, блискавична реакція, синхронність, точність, збільшена безпека передачі даних. Більш детально, що таке Технологія XG PON і навіщо вона потрібна — в матеріалі блогу.

Переваги Оптоволоконного Інтернету Westelecom:

  • Власна Оптоволоконна мережа Westelecom з покриттям в Одесі та Одеській області. Підключення за сучасними Технологіями XG PON/GPON.
  •  Інтернет без світла. Мережа доступна навіть у разі вимкнення світла. Достатньо підживити лише один пристрій ― Оптичний термінал з Wi-Fi та забезпечити себе мережею від 8 годин.
  •  Плавне відтворення контенту без стрибків та збоїв. Найвища якість передачі даних.
  •  Найменший рівень затримки сигналу. Продубльовані лінії зв’язку з 5-ма незалежними точками доступу до магістральних провайдерів 24/7/365.
  •  Симетрична Швидкість Інтернету. Гарантовано, в будь-якому тарифі швидкість Інтернет з’єднання відповідає швидкісним характеристикам. Швидкість приймання дорівнює швидкості передачі.
  •  Цілодобова служба підтримки в будь-якому мессенджері або телефонному режимі. Очікування відповіді до 10 хвилин 24/7.

Westelecom ― єдиний в Одеському регіоні Інтернет-провайдер, який самостійно проєктує, будує та обслуговує власні Оптоволоконні лінії зв’язку з 2003 року, не вдаючись до послуг підрядників. Гарантуємо надійний сигнал, відповідність швидкості, ефективність та безпеку передачі даних, найменший рівень затримки сигналу. Підключаємо по Оптоволокну багатоквартирні будинки, приватний сектор, офісні та складські приміщення, навчальні, медичні та фінансові установи тощо. Обладнання вузлів Westelecom підтримується генераторами на випадок блекауту або частих відключень електрики, тож, ви все одно залишаєтесь в курсі подій, а важливі онлайн зустрічі та віддалені заняття ваших дітей обов’язково відбудуться.

Обладнання вузлів Westelecom підтримується генераторами на випадок блекауту або частих відключень електрики, тож, ви все одно залишаєтесь в курсі подій, а важливі онлайн зустрічі та віддалені заняття ваших дітей обов’язково відбудуться.

Для Фізичних осіб:

  • Доступ до мережі Інтернет нового покоління за Технологією XG PON.
  • Послуга Цифрового Телебачення у роздільній здатності 4К.
  • Послуга стаціонарного Телефонного зв’язку через Інтернет.
  • Системи відеонагляду. Проєктування та монтаж.

Для Бізнес Клієнтів:

  • Корпоративний Інтернет Westelecom, адаптований під навантаження, безпеку даних та безперебійну роботу офісів, підприємств, готелів, лікарень тощо.
  • Об’єднання офісів у єдину мережу.
  • Послуга Бізнес Телефонії через Інтернет.
  • Професійні послуги Дата-центру Westelecom.
  • Оренда та Продаж Волоконно-Оптичних ліній зв’язку.

Гарантованою Якістю Westelecom є наші Клієнти ― це десятки тисяч фізичних осіб, підприємств, офісів, навчальних закладів, медичних та фінансових установ тощо. Ми дуже дякуємо, що залишаєтесь з нами, разом з нами долаєте виклики сьогодення та обираєте Свободу, Якість, Розвиток та Технології!

scroll to top