Ирина Фарион пообещала не дожить до падения Московии

В Киеве состоялись II Бандеровские чтения на тему «Какой должна быть Самостоятельная Соборная Держава в ХХI веке и «вопрос Москвы» »
Благодаря пресс-службе ВО «Свобода» можно глубже ознакомиться со взглядами участников чтений.

Так, кандидат филологических наук, народный депутат Украины прошлого созыва Ирина Фарион своё выступление посвятила взглядам Степана Бандеры на природу московского фактора в геополитике и в частности отметила:

«Не варто плекати ілюзій щодо метаморфоз кацапів. Вони є такі і будуть такими, допоки ми їх не знищимо. Росія є лише одна — імперіялістична. Цей режим буде таким, поки не його не розтрощать. Степан Бандера казав, що ми до моменту падіння Москви не доживемо. Я кажу, що і наші діти не доживуть до цього моменту, але ми маємо боротися зі своїми викликами».

Недавний вице-премьер Украины Александр Сыч говорил об ОУНовской освободительной концепции:

«Основою ідеологічної концепції ОУН спочатку було сподівання на третю світову війну. Однак в умовах психологічного тиску, спричиненого холодною війною, постало питання про трансформацію концепції, адже стало зрозуміло, що в основі протистояння світів є гонка ядерного озброєння. Відповідно, це вимагала пошуку нової форми для національної концепції. Було ухвалено рішення про її трансформацію в широкий фронт національно-визвольної боротьби всіх поневолених російською імперією народів. ОУН визначила, що єдиним шляхом визволення з-під гніту Росії є збройна національно-визвольна війна. Адже з уваги на імперський характер російського народу, було виключено еволюцію Московії»,

Кандидат исторических наук Юрий Фигурный убеждён, что поскольку основой «Русского мира» являются православие и русский язык, то противостоять ему могут только объединившиеся национализм и украинознание, хотя и признал, что враг имеет «набагато більшу ресурсну базу, аніж українськість».

Добавить комментарий

scroll to top